Галерея












Обґрунтування технічних та якісних характеристик, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

на підставі постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 №710 «Про ефективне використання державних коштів»

(закупівля UA-2022-11-11-014320-a)

 

Замовник : Ліщинівський психоневрологічний будинок-інтернат

Код за ЄДРПОУ: 03189191

Найменування предмета закупівлі : Бички в томатному соусі (за кодом ДК 021:2015 - 15240000-2 - Рибні консерви та інші рибні страви і пресерви)

Вид процедури: Відкриті торги з особливостями

Ідентифікатор закупівлі:  UA-2022-11-11-014320-a

Очікувана вартість: 225 000.00 грн

Технічні та якісні характеристики предмету закупівлі:

Забезпечення потреб Замовника у закупівлі Сардина в олії для  належного харчування мешканців  в 2022році.

п/п

Найменування

товару

Одиниця виміру

Кількість

Вимоги до предмету закупівлі :

 

 

 

 

 

 

 

1.

Бички в томатному соусі

кг

1 000

Вид продукту – бички в томатному соусі

Співвідношення маси риби і заливки – 90-10% .

Смак та запах – повинен бути  приємний, властивий консервам даного виду, без стороннього присмаку.

Консистенція - риби щільна, соковита, ніжна, м’яка.

Споживча тара - жерстяна банка( не деформована, без ознак ржавчини, бомбажу).

Вага (об’єм), г - 240г.,250г.

При обережному перекладанні шматки риби повинні зберігати форму. Недопустиме часткове              розламування шматків риби чи тушок дрібних риб.

Дефектами вважаються - в'яла консистенція, гострий смак, нерівномірність довжини тушок, неправильне укладання, не дозріване або перезріле м'ясо.

Оцінка якості – згідно з ГОСТ, ДСТУ.

 

На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, склад, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, питома вага помідорів, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, без ГМО, що має бути зазначено на упаковці.

 

Вимоги до предмету закупівлі:

Учасник при постачанні товару, що є предметом даної закупівлі, повинен дотримуватись норм Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів».

Учасник у складі пропозиції надає наступні документи, що засвідчують якість та безпеку запропонованої продукції, наявність яких передбачена чинним законодавством (товарно-транспортна накладна на кожну партію  товару,  документ про лабораторний контроль якості).

Обґрунтування розміру бюджетного призначення: Кошти місцевого бюджету. Відповідно до статті 4 Закону планування закупівель здійснюється на підставі наявної потреби у закупівлі товарів, робіт і послуг. Заплановані закупівлі включаються до річного плану закупівель. Закупівля проводиться відповідно до річного плану на потребу 2022 року. Взяття бюджетних зобов’язань за договором буде здійснюватися в межах бюджетних асигнувань, затверджених кошторисом на 2022 рік по установі.

Обгрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі: При визначені очікуваної вартості застосовувався метод моніторингу(порівняння) ринкових цін на продукти харчування (Бички в томатному соусі) з використанням загальнодоступної відкритої інформації про ціни на продукти харчування, в тому числі даних офіційних статистичних видань, електронних каталогів спеціалізованих торгівельних майданчиків, системи закупівель «Prozorro»(як на момент складання бюджетних запитів так і на момент оголошення процедури), а також застосовувався метод моніторингу попереднього аналогічного договору.