Галерея












Обґрунтування технічних та якісних характеристик, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

на підставі постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 №710 «Про ефективне використання державних коштів»

 (закупівля UA-2023-03-07-011041-a)

 

Замовник : Ліщинівський психоневрологічний будинок-інтернат

Код за ЄДРПОУ: 03189191

Найменування предмета закупівлі : Свинина, яловичина, курятина

  (за кодом ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо)

Вид процедури: Відкриті торги з особливостями

Ідентифікатор закупівлі:  UA-2023-03-07-011041-a

Очікувана вартість: 818 400.00 грн

Технічні та якісні характеристики предмету закупівлі:

Забезпечення потреб Замовника у закупівлі Свинина, яловичина, курятина для  належного харчування мешканців  у 2023 році.

п/п

Найменування

Одиниця виміру

Кількість

 

Опис товару

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1.

Свинина (ІІ категорія)без шкіри, обрізна, охолоджена, у  чверть тушах

кг

3 000

Свинина (ІІ категорія) без шкіри, обрізна, охолоджена, у чверть тушах (зокрема пересипана сіллю для тимчасового зберігання).

1. Вік худоби до забою – 1-1,5роки;

2.Товарна фасовка  - чверть туші;

3. Свинина свіжа, охолоджена, не більше доби від забою;

4.Температура охолодженого м’яса  від 0 – 4 ?С;

5.Вміст кісток не більше 16,6%.

6. Колір м’яса - блідо-рожевий;

7. Смак і запах характерний для доброякісного м’яса без сторонніх смаків і запахів

8. Консистенція – ніжна, м’яка.

9. Не повинно бути залишків шкури, згустків крові, забруднень,

10. У місцях відділеного сала на туші дозволяється залишок сала товщиною не більше 0,5 см.

11.Упаковка – ящики дерев’яні або пластикові, всередині вислані пергаментом або поліетиленовою плівкою.

 

 

2.

Кури охолоджені

кг

1 500

Тушки курей мають бути добре знекровлені, чисті,  без сторонніх запахів, без забруднень, без видимих кров’яних згустків, без залишків пера, пуху, пеньків і колосовидного пір’я, подряпин, розривів, плям, синців, залишків кишковика і клоака, трахеї, стравоходу, зрілих репродуктивних органів і легенів. Без холодильних опіків, плям, знебарвлених розлитою жовчю. Добре вимитими зі сторони  внутрішньої порожнини та зовні. Колір шкіри білувато-жовтий або блідо-жовтий, місцями з рожевим відтінком. Поверхня шкіри повинна бути сухою. Підшкірний жир білий, злегка жовтуватий або жовтий, без стороннього запаху. Поверхня м’язової тканини злегка волога, але не липка. Запах характерний для даного виду птиці.

Упаковка – ящики дерев’яні або пластикові, всередині вислані пергаментом або поліетиленовою плівкою.

 

 

 

 

 

3.

Яловичина безкісткова, шматками охолоджена - Напівфабрикати м’ясні,  натуральні від комплексного ділення яловичини за кулінарним призначенням    ( м'ясо обрізі )

 

кг

1 200

Товарна фасовка -  30 кг;

Напівфабрикати  -Свіжі, охолоджені не більше двох діб від забою.

Колір від – світло – червоного до червоного.

Запах характерний для доброякісного м’яса без сторонніх запахів.

Консистенція – ніжна, м’яка.

За термічним станом напівфабрикати — охолоджені (піддані охолоджуванню до температури від 0 ºС до 4 ºС);

Споживче пакування (матеріал): пакети з полімерної плівки

Транспортне пакування: картонні ящики. 

Тара повинна бути чиста, суха, без плісняви і стороннього запаху.

У кожну одиницю транспортної тари пакують напівфабрикати однієї назви та сорту.

 

Учасник при постачанні товару, що є предметом даної закупівлі, повинен дотримуватись норм Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів».

 

Обґрунтування розміру бюджетного призначення: Кошти місцевого бюджету. Відповідно до статті 4 Закону планування закупівель здійснюється на підставі наявної потреби у закупівлі товарів, робіт і послуг. Заплановані закупівлі включаються до річного плану закупівель. Закупівля проводиться відповідно до річного плану на потребу 2023 року. Взяття бюджетних зобов’язань за договором буде здійснюватися в межах бюджетних асигнувань, затверджених кошторисом на 2023 рік по установі.

Обгрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі: При визначені очікуваної вартості застосовувався метод моніторингу(порівняння) ринкових цін на продукти харчування (Свинина, яловичина, курятина) з використанням загальнодоступної відкритої інформації про ціни на продукти харчування, в тому числі даних офіційних статистичних видань, електронних каталогів спеціалізованих торгівельних майданчиків, системи закупівель «Prozorro» (як на момент складання бюджетних запитів так і на момент оголошення процедури), а також застосовувався метод моніторингу попереднього аналогічного договору.