Галерея












Обґрунтування технічних та якісних характеристик, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

на підставі постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 №710 «Про ефективне використання державних коштів»

 (закупівля UA-2023-03-07-011302-a)

 

Замовник : Ліщинівський психоневрологічний будинок-інтернат

Код за ЄДРПОУ: 03189191

Найменування предмета закупівлі : Хек молочний, Мінтай свіжоморожений, Мінтай (філе)  (за кодом ДК 21:2015: 15220000-6 Риба,Рибне філе та інше м’ясо риби морожені)

Вид процедури: Відкриті торги з особливостями

Ідентифікатор закупівлі:  UA-2023-03-07-011302-a

Очікувана вартість: 969 000.00 грн

Технічні та якісні характеристики предмету закупівлі:

Забезпечення потреб Замовника у закупівлі Хек молочний, Мінтай свіжоморожений, Мінтай (філе) для  належного харчування мешканців  у 2023році.

 

 

№ п/п

Найменування

 

Одиниця виміру

Кількість

Характеристика товару та маркування

 

 

 

 

 

 

 

1.

Хек молочний

кг

2 400

Риба свіжоморожена: тушка, хек молочний. Риба повинна бути патрана, без голів, з видаленим хвостовим плавцем, без луски, ціла, сухої заморозки, заморожена не більше одного разу. Тушки риби повинні бути  не менше ніж 300-600 г (у замороженому виді). Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці.

- Поверхня риби ціла, рівна, чиста, недеформована, природного кольору, консистенція м’язів – щільна, запах після розморожування – притаманний свіжій рибі без сторонніх запахів і присмаків. Не допускається присутність льоду. Риба має бути упакована в термозварені пакети або мішки-вкладиші з полімерних матеріалів, а далі – в коробки з гофрованого картону. Обов’язкова наявність ярликів із зазначенням найменування продукту, виробника, дати виготовлення,терміну придатності, умов зберігання, поживної та енергетичної цінності, посилання на нормативно-технічну документацію у відповідності до супровідних документів на поставку. Строк придатності товару на момент поставки повинен становити не менше 80% від загального терміну зберігання.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2.

Мінтай свіжоморожений

кг

2 400

Риба свіжоморожена.

Вид риби: Мінтай патраний, без голови

Довжина тушки (не менша, ніж): 18-22 см

Спосіб розбирання: Патрана без голови.

Вимоги до зовнішнього вигляду та обробки: поверхня ціла, рівна, чиста, недеформована, природного кольору, без згустків чи слідів крові,з тонким шаром льодяної глазурі.

Вимоги до заморозки: заморожена не більше одного разу.

Поверхня риби ціла, рівна, чиста, недеформована, природного кольору, консистенція м’язів – щільна, запах після розморожування – притаманний свіжій рибі без сторонніх запахів і присмаків. Не допускається присутність льоду. Риба має бути упакована в термозварені пакети або мішки-вкладиші з полімерних матеріалів, а далі – в коробки з гофрованого картону. Обов’язкова наявність ярликів із зазначенням найменування продукту, виробника, дати виготовлення,терміну придатності, умов зберігання, поживної та енергетичної цінності, посилання на нормативно-технічну документацію у відповідності до супровідних документів на поставку. Строк придатності товару на момент поставки повинен становити не менше 80% від загального терміну зберігання.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3.

 Мінтай (філе)

кг

900

Риба свіжоморожена.

Вид риби: Мінтай (філе)

Вимоги до зовнішнього вигляду та обробки: філе повинно бути цілим, чистим, природнього забарвлення, без механічних ушкоджень, без згустків чи слідів крові . Консистенція м’язів – щільна, запах після розморожування – притаманний свіжій рибі без сторонніх запахів і присмаків. Не допускається присутність льоду.

 Розбирання риби: має бути правильним, чисте м'ясо двох поздовжніх половин риби. Голова, хребет, плечеві та великі реброві кістки, шкіра, плавці, нутрощі і чорна плівка повинні бути видаленні.

Вимоги до заморозки: заморожена не більше одного разу. Температура в блоках мороженого філе повинна бути не вище -6ºс.

Фасування філе риби : блоки.

Риба має бути упакована в термозварені пакети або мішки-вкладиші з полімерних матеріалів, а далі – в коробки з гофрованого картону. Обов’язкова наявність ярликів із зазначенням найменування продукту, виробника, дати виготовлення,терміну придатності, умов зберігання, поживної та енергетичної цінності, посилання на нормативно-технічну документацію у відповідності до супровідних документів на поставку. Строк придатності товару на момент поставки повинен становити не менше 80% від загального терміну зберігання.

 

                     
 

Учасник при постачанні товару, що є предметом даної закупівлі, повинен дотримуватись норм Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів».

 

Обґрунтування розміру бюджетного призначення: Кошти місцевого бюджету. Відповідно до статті 4 Закону планування закупівель здійснюється на підставі наявної потреби у закупівлі товарів, робіт і послуг. Заплановані закупівлі включаються до річного плану закупівель. Закупівля проводиться відповідно до річного плану на потребу 2023 року. Взяття бюджетних зобов’язань за договором буде здійснюватися в межах бюджетних асигнувань, затверджених кошторисом на 2023 рік по установі.

 

Обгрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі: При визначені очікуваної вартості застосовувався метод моніторингу(порівняння) ринкових цін на продукти харчування(Хек молочний, Мінтай свіжоморожений, Мінтай (філе)) з використанням загальнодоступної відкритої інформації про ціни на продукти харчування, в тому числі даних офіційних статистичних видань, електронних каталогів спеціалізованих торгівельних майданчиків, системи закупівель «Prozorro»(як на момент складання бюджетних запитів так і на момент оголошення процедури), а також застосовувався метод моніторингу попереднього аналогічного договору.