Галерея












1 2 3 4 ...11

на підставі постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 №710 «Про ефективне використання державних коштів»

(закупівля UA-2023-03-23-010193-a)

Замовник : Ліщинівський психоневрологічний будинок-інтернат

Код за ЄДРПОУ: 03189191

Найменування предмета закупівлі : Бензин А-92(талони по 10л.,20л.), Дизельне паливо (талони по 10л.,20л.) (за кодом ДК 21:2015: 09130000-9 Нафта і дистиляти

Вид процедури: Відкриті торги з особливостями

Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-03-23-010193-a

Очікувана вартість: 813 500.00 грн

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:  Замовник здійснює закупівлю Бензин А-92(талони по 10л.,20л.), Дизельне паливо (талони по 10л.,20л.) для забезпечення пальним службових  автомобілів Ліщинівського психоневрологічного будинку-інтернату для поїздок, пов’язаних із службовою діяльністю.

Якість предмету закупівлі  повинна відповідати діючим на території України державним стандартам (ДСТУ, ГОСТ,ТУУ). Кожна партія предмету закупівлі має супроводжуватися документами (накладними,товарно-транспортна накладна, документами, які засвідчують якість та безпеку продукції та документально підтверджують походження  продукції).

Учасник гарантує якість предмету закупівлі, що постачається замовнику за Договором (гарантія якості діє протягом встановленого строку, при умові дотримання замовником умов зберігання, та зазначається на упаковці або у  відповідний документації).

Обгрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі: При визначені очікуваної вартості застосовувався метод моніторингу(порівняння) ринкових цін (Бензин А-92) з використанням загальнодоступної відкритої інформації про ціни, в тому числі даних офіційних статистичних видань, електронних каталогів спеціалізованих торгівельних майданчиків, системи закупівель «Prozorro»(як на момент складання бюджетних запитів так і на момент оголошення процедури), а також застосовувався метод моніторингу попереднього аналогічного договору.

 

на підставі постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 №710 «Про ефективне використання державних коштів»

 (закупівля UA-2023-03-17-011408-a)

 

  1. Замовник : Ліщинівський психоневрологічний будинок-інтернат
  2. Місцезнаходження: Україна, 39224, Полтавська область, с. Ліщинівка, вул. Лісна,1
  3. Код ЄДРПОУ: 03189191
  4. Категорія предмета закупівлі: товар.

5.Назва предмету закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником: ДК 021:2015: 33600000-6 Фармацевтична продукція (Згідно специфікації)

6.Дата оголошення: 17 березня 2023 року

  1. Процедура закупівлі: Відкриті торги з особливостями
  2. Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-03-17-011408-a
  3. Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закуплі:  55 700,00 грн.

При здійсненні розрахунку використовувався Реєстр оптово-відпускних цін на лікарські засоби.  Юридичні підстави ведення та використання реєстру: Постанова КМУ від 02.07.2014 № 240 "Про референтне ціноутворення на лікарські засоби та вироби медичного призначення, що закуповуються за кошти державного та місцевих бюджетів" та наказ МОЗ України від 18.08.2014 № 574 "Про затвердження Положення про реєстр оптово-відпускних цін на лікарські засоби і вироби медичного призначення, порядок внесення до нього змін та форм декларації зміни оптово-відпускної ціни на лікарський засіб та виріб медичного призначення", зареєстрований у Міністерстві юстиції України 09 вересня 2014 року за         № 1097/25874.

  1. Розмір бюджетного призначення: 55 700,00 грн.

Кошти місцевого бюджету Згідно зі ст. 4 Закону України «Про публічні закупівлі , та у відповідності  до Особливостей  планування закупівель  здійснюється замовником на підставі наявної потреби або у разі планової потреби наступного року (планових потреб наступних періодів).  Закупівля проводиться відповідно до річного плану на потребу 2023 року. Взяття бюджетних зобов’язань за договором буде здійснюватися в межах бюджетних асигнувань, затверджених кошторисом по установі.

  1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Якість товару повинна відповідати діючим на території України державним стандартам, кожна партія підтверджується сертифікатами якості виробника  та  в установленому порядку висновками якості в разі поставки товару іноземного виробництва та ін. (копії додаються при постачанні та при поданні тендерної пропозиції) завірені печаткою постачальника.

Постачальник відповідає за формування ціни та повинен керуватися вимогами чинного законодавства на момент поставки.

  1. Термін постачання — з  дати укладання договору по 31 грудня 2023 року

на підставі постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 №710 «Про ефективне використання державних коштів»

 (закупівля UA-2023-03-17-011414-a)

 

  1. Замовник : Ліщинівський психоневрологічний будинок-інтернат
  2. Місцезнаходження: Україна, 39224, Полтавська область, с. Ліщинівка, вул. Лісна,1
  3. Код ЄДРПОУ: 03189191
  4. Категорія предмета закупівлі: товар.

5.Назва предмету закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником: ДК 021:2015: 33600000-6 Фармацевтична продукція (Для лікування хвороб нервової системи )

6.Дата оголошення: 17 березня 2023 року

  1. Процедура закупівлі: Відкриті торги з особливостями
  2. Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-03-17-011414-a
  3. Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закуплі:

117 000,00 грн.

При здійсненні розрахунку використовувався Реєстр оптово-відпускних цін на лікарські засоби.  Юридичні підстави ведення та використання реєстру: Постанова КМУ від 02.07.2014 № 240 "Про референтне ціноутворення на лікарські засоби та вироби медичного призначення, що закуповуються за кошти державного та місцевих бюджетів" та наказ МОЗ України від 18.08.2014 № 574 "Про затвердження Положення про реєстр оптово-відпускних цін на лікарські засоби і вироби медичного призначення, порядок внесення до нього змін та форм декларації зміни оптово-відпускної ціни на лікарський засіб та виріб медичного призначення", зареєстрований у Міністерстві юстиції України 09 вересня 2014 року за         № 1097/25874.

  1. Розмір бюджетного призначення: 117 000,00 грн.

Кошти місцевого бюджету Згідно зі ст. 4 Закону України «Про публічні закупівлі , та у відповідності  до Особливостей  планування закупівель  здійснюється замовником на підставі наявної потреби або у разі планової потреби наступного року (планових потреб наступних періодів).  Закупівля проводиться відповідно до річного плану на потребу 2023 року. Взяття бюджетних зобов’язань за договором буде здійснюватися в межах бюджетних асигнувань, затверджених кошторисом по установі.

  1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Якість товару повинна відповідати діючим на території України державним стандартам, кожна партія підтверджується сертифікатами якості виробника  та  в установленому порядку висновками якості в разі поставки товару іноземного виробництва та ін. (копії додаються при постачанні та при поданні тендерної пропозиції) завірені печаткою постачальника.

Постачальник відповідає за формування ціни та повинен керуватися вимогами чинного законодавства на момент поставки.

  1. Термін постачання — з  дати укладання договору по 31 грудня 2023 року

на підставі постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 №710 «Про ефективне використання державних коштів»

 (закупівля UA-2023-03-08-003258-a)

Замовник : Ліщинівський психоневрологічний будинок-інтернат

Код за ЄДРПОУ: 03189191

Найменування предмета закупівлі : Кефір 3,2%, Сметана 15% (за кодом ДК 21:2015: 15550000-8 Молочні продукти різні)

Вид процедури: Відкриті торги з особливостями

Ідентифікатор закупівлі:  UA-2023-03-08-003258-a

Очікувана вартість: 597 200.00 грн

Технічні та якісні характеристики предмету закупівлі:

Забезпечення потреб Замовника у закупівлі Кефір 3,2%, Сметана 15% для  належного харчування мешканців у 2023 році.

п/п

 

Найменування

товару

Одиниця виміру

Кількість

 

Вимоги до предмету закупівлі :

 

 

 

 

 

 

 

1.

Кефір 3,2%

кг

12 000

Зовнішній вигляд та консистенція -  Однорідна, в'язка, з порушеним або непорушеним згустком (залежно від технології виробництва). Дозволено: газоутворення, яке спричинено нормальною життєдіяльністю мікрофлори кефірної закваски.

Смак і запах -  Чистий, кисломолочний, з присмаком і ароматом властивим пастеризованому продукту, без сторонніх присмаків і запахів.

Колір -  Молочно-білий, рівномірний за всією масою.

Споживча тара -  плівка

Вага (об’єм) упаковки, г -  Від 100г до 1500г

 

 

 

2.

 Сметана 15%

кг

1 080

Зовнішній вигляд та консистенція -  Однорідна маса з глянсуватою поверхнею, густа. Дозволено: недостатньо густа, наявність поодиноких пухирців повітря.

Смак і запах -  Чистий, кисломолочний, з присмаком і ароматом властивим пастеризованому продукту, без сторонніх присмаків і запахів.

Колір -  Білий з кремовим відтінком, рівномірний за всією масою.

           Учасник при постачанні товару, що є предметом даної закупівлі, повинен дотримуватись норм Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів».

Учасник при постачанні товару надає наступні документи, що засвідчують якість та безпеку запропонованої продукції, наявність яких передбачена чинним законодавством (товарно-транспортна накладна на кожну партію  товару,  документ про лабораторний контроль якості).

 

Обґрунтування розміру бюджетного призначення: Кошти місцевого бюджету. Відповідно до статті 4 Закону планування закупівель здійснюється на підставі наявної потреби у закупівлі товарів, робіт і послуг. Заплановані закупівлі включаються до річного плану закупівель. Закупівля проводиться відповідно до річного плану на потребу 2023 року. Взяття бюджетних зобов’язань за договором буде здійснюватися в межах бюджетних асигнувань, затверджених кошторисом на 2023 рік по установі.

 

Обгрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі: При визначені очікуваної вартості застосовувався метод моніторингу(порівняння) ринкових цін на продукти харчування(кефір 3,2%,сметана 15%) з використанням загальнодоступної відкритої інформації про ціни на продукти харчування, в тому числі даних офіційних статистичних видань, електронних каталогів спеціалізованих торгівельних майданчиків, системи закупівель «Prozorro»(як на момент складання бюджетних запитів так і на момент оголошення процедури), а також застосовувався метод моніторингу попереднього аналогічного договору.

на підставі постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 №710 «Про ефективне використання державних коштів»

 (закупівля UA-2023-03-07-010609-a)

 

Замовник : Ліщинівський психоневрологічний будинок-інтернат

Код за ЄДРПОУ: 03189191

Найменування предмета закупівлі : Масло солодковершкове селянське 72.5%-79.9% жиру  (за кодом ДК 21:2015: 15530000-2 Вершкове масло)

Вид процедури: Відкриті торги з особливостями

Ідентифікатор закупівлі:  UA-2023-03-07-010609-a

Очікувана вартість: 390 000.00 грн

Технічні та якісні характеристики предмету закупівлі:

Забезпечення потреб Замовника у закупівлі вершкового масла для  належного харчування мешканців  у 2023 році.

Обсяг – 1 500 кг.

Склад - Жири та вершки коров’ячого молока 100%.

За вмістом молочного жиру - вершкове масло селянське не менше  72,5 % .

Запах - Чистий, характерний для вершків, без сторонніх запахів.

Смак - Чистий, добре виражений вершковий, можливий присмак пастеризації. Без сторонніх присмаків.

Колір - Від світло-жовтого до жовтого, однорідний за всією массою.

Пакування - Картонні коробки зі стікером моноліт.

За технологічними особливостями – солодковершкове.

Обґрунтування розміру бюджетного призначення: Кошти місцевого бюджету. Відповідно до статті 4 Закону планування закупівель здійснюється на підставі наявної потреби у закупівлі товарів, робіт і послуг. Заплановані закупівлі включаються до річного плану закупівель. Закупівля проводиться відповідно до річного плану на потребу 2023 року. Взяття бюджетних зобов’язань за договором буде здійснюватися в межах бюджетних асигнувань, затверджених кошторисом на 2023 рік по установі.

Обгрунтування очікуваної вартості предмету закупівліПри визначені очікуваної вартості застосовувався метод моніторингу(порівняння) ринкових цін на продукти харчування(вершкове масло) з використанням загальнодоступної відкритої інформації про ціни на продукти харчування, в тому числі даних офіційних статистичних видань, електронних каталогів спеціалізованих торгівельних майданчиків, системи закупівель «Prozorro»(як на момент складання бюджетних запитів так і на момент оголошення процедури), а також застосовувався метод моніторингу попереднього аналогічного договору.

 

на підставі постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 №710 «Про ефективне використання державних коштів»

(закупівля UA-2023-03-08-003355-a)

 

Замовник : Ліщинівський психоневрологічний будинок-інтернат

Код за ЄДРПОУ: 03189191

Найменування предмета закупівлі : Молоко 3.2%(за кодом ДК 21:2015: 15510000-6 Молоко та вершки)

Вид процедури: Відкриті торги з особливостями

Ідентифікатор закупівлі:  UA-2023-03-08-003355-a

Очікувана вартість: 532 500.00 грн

Технічні та якісні характеристики предмету закупівлі:

Забезпечення потреб Замовника у закупівлі Молока 3,2% для  належного харчування мешканців у 2023 році.

Молоко пастеризоване питне 3.2 % жирності. Об’єм – 15 000 кг.

Показник

Характеристика

Зовнішній вигляд та консистенція

Однорідна рідина без осаду, пластівців, білка та грудочок жиру

Смак і запах

Чисті, без сторонніх, не притаманних свіжому молоку присмаків та запахів, легкий присмак пастеризації

Колір

Білий, рівномірний за всією масою

Термін зберігання

На момент поставки термін зберігання має становити не менше 95% від загального терміну придатності

 

Споживча тара

плівка

Вага (об’єм) упаковки, г

Від 100г до 1500г

   
 

Учасник при постачанні товару, що є предметом даної закупівлі, повинен дотримуватись норм Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів».

Учасник при постачанні товару надає наступні документи, що засвідчують якість та безпеку запропонованої продукції, наявність яких передбачена чинним законодавством (товарно-транспортна накладна на кожну партію  товару,  документ про лабораторний контроль якості).

 

Обґрунтування розміру бюджетного призначення: Кошти місцевого бюджету. Відповідно до статті 4 Закону планування закупівель здійснюється на підставі наявної потреби у закупівлі товарів, робіт і послуг. Заплановані закупівлі включаються до річного плану закупівель. Закупівля проводиться відповідно до річного плану на потребу 2023 року. Взяття бюджетних зобов’язань за договором буде здійснюватися в межах бюджетних асигнувань, затверджених кошторисом на 2023 рік по установі.

Обгрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі: При визначені очікуваної вартості застосовувався метод моніторингу(порівняння) ринкових цін на продукти харчування (молоко 3,2%) з використанням загальнодоступної відкритої інформації про ціни на продукти харчування, в тому числі даних офіційних статистичних видань, електронних каталогів спеціалізованих торгівельних майданчиків, системи закупівель «Prozorro»(як на момент складання бюджетних запитів так і на момент оголошення процедури), а також застосовувався метод моніторингу попереднього аналогічного договору.

 

на підставі постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 №710 «Про ефективне використання державних коштів»

 (закупівля UA-2023-03-07-011041-a)

 

Замовник : Ліщинівський психоневрологічний будинок-інтернат

Код за ЄДРПОУ: 03189191

Найменування предмета закупівлі : Свинина, яловичина, курятина

  (за кодом ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо)

Вид процедури: Відкриті торги з особливостями

Ідентифікатор закупівлі:  UA-2023-03-07-011041-a

Очікувана вартість: 818 400.00 грн

Технічні та якісні характеристики предмету закупівлі:

Забезпечення потреб Замовника у закупівлі Свинина, яловичина, курятина для  належного харчування мешканців  у 2023 році.

п/п

Найменування

Одиниця виміру

Кількість

 

Опис товару

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1.

Свинина (ІІ категорія)без шкіри, обрізна, охолоджена, у  чверть тушах

кг

3 000

Свинина (ІІ категорія) без шкіри, обрізна, охолоджена, у чверть тушах (зокрема пересипана сіллю для тимчасового зберігання).

1. Вік худоби до забою – 1-1,5роки;

2.Товарна фасовка  - чверть туші;

3. Свинина свіжа, охолоджена, не більше доби від забою;

4.Температура охолодженого м’яса  від 0 – 4 ?С;

5.Вміст кісток не більше 16,6%.

6. Колір м’яса - блідо-рожевий;

7. Смак і запах характерний для доброякісного м’яса без сторонніх смаків і запахів

8. Консистенція – ніжна, м’яка.

9. Не повинно бути залишків шкури, згустків крові, забруднень,

10. У місцях відділеного сала на туші дозволяється залишок сала товщиною не більше 0,5 см.

11.Упаковка – ящики дерев’яні або пластикові, всередині вислані пергаментом або поліетиленовою плівкою.

 

 

2.

Кури охолоджені

кг

1 500

Тушки курей мають бути добре знекровлені, чисті,  без сторонніх запахів, без забруднень, без видимих кров’яних згустків, без залишків пера, пуху, пеньків і колосовидного пір’я, подряпин, розривів, плям, синців, залишків кишковика і клоака, трахеї, стравоходу, зрілих репродуктивних органів і легенів. Без холодильних опіків, плям, знебарвлених розлитою жовчю. Добре вимитими зі сторони  внутрішньої порожнини та зовні. Колір шкіри білувато-жовтий або блідо-жовтий, місцями з рожевим відтінком. Поверхня шкіри повинна бути сухою. Підшкірний жир білий, злегка жовтуватий або жовтий, без стороннього запаху. Поверхня м’язової тканини злегка волога, але не липка. Запах характерний для даного виду птиці.

Упаковка – ящики дерев’яні або пластикові, всередині вислані пергаментом або поліетиленовою плівкою.

 

 

 

 

 

3.

Яловичина безкісткова, шматками охолоджена - Напівфабрикати м’ясні,  натуральні від комплексного ділення яловичини за кулінарним призначенням    ( м'ясо обрізі )

 

кг

1 200

Товарна фасовка -  30 кг;

Напівфабрикати  -Свіжі, охолоджені не більше двох діб від забою.

Колір від – світло – червоного до червоного.

Запах характерний для доброякісного м’яса без сторонніх запахів.

Консистенція – ніжна, м’яка.

За термічним станом напівфабрикати — охолоджені (піддані охолоджуванню до температури від 0 ºС до 4 ºС);

Споживче пакування (матеріал): пакети з полімерної плівки

Транспортне пакування: картонні ящики. 

Тара повинна бути чиста, суха, без плісняви і стороннього запаху.

У кожну одиницю транспортної тари пакують напівфабрикати однієї назви та сорту.

 

Учасник при постачанні товару, що є предметом даної закупівлі, повинен дотримуватись норм Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів».

 

Обґрунтування розміру бюджетного призначення: Кошти місцевого бюджету. Відповідно до статті 4 Закону планування закупівель здійснюється на підставі наявної потреби у закупівлі товарів, робіт і послуг. Заплановані закупівлі включаються до річного плану закупівель. Закупівля проводиться відповідно до річного плану на потребу 2023 року. Взяття бюджетних зобов’язань за договором буде здійснюватися в межах бюджетних асигнувань, затверджених кошторисом на 2023 рік по установі.

Обгрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі: При визначені очікуваної вартості застосовувався метод моніторингу(порівняння) ринкових цін на продукти харчування (Свинина, яловичина, курятина) з використанням загальнодоступної відкритої інформації про ціни на продукти харчування, в тому числі даних офіційних статистичних видань, електронних каталогів спеціалізованих торгівельних майданчиків, системи закупівель «Prozorro» (як на момент складання бюджетних запитів так і на момент оголошення процедури), а також застосовувався метод моніторингу попереднього аналогічного договору.

на підставі постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 №710 «Про ефективне використання державних коштів»

 (закупівля UA-2023-03-07-011302-a)

 

Замовник : Ліщинівський психоневрологічний будинок-інтернат

Код за ЄДРПОУ: 03189191

Найменування предмета закупівлі : Хек молочний, Мінтай свіжоморожений, Мінтай (філе)  (за кодом ДК 21:2015: 15220000-6 Риба,Рибне філе та інше м’ясо риби морожені)

Вид процедури: Відкриті торги з особливостями

Ідентифікатор закупівлі:  UA-2023-03-07-011302-a

Очікувана вартість: 969 000.00 грн

Технічні та якісні характеристики предмету закупівлі:

Забезпечення потреб Замовника у закупівлі Хек молочний, Мінтай свіжоморожений, Мінтай (філе) для  належного харчування мешканців  у 2023році.

 

 

№ п/п

Найменування

 

Одиниця виміру

Кількість

Характеристика товару та маркування

 

 

 

 

 

 

 

1.

Хек молочний

кг

2 400

Риба свіжоморожена: тушка, хек молочний. Риба повинна бути патрана, без голів, з видаленим хвостовим плавцем, без луски, ціла, сухої заморозки, заморожена не більше одного разу. Тушки риби повинні бути  не менше ніж 300-600 г (у замороженому виді). Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці.

- Поверхня риби ціла, рівна, чиста, недеформована, природного кольору, консистенція м’язів – щільна, запах після розморожування – притаманний свіжій рибі без сторонніх запахів і присмаків. Не допускається присутність льоду. Риба має бути упакована в термозварені пакети або мішки-вкладиші з полімерних матеріалів, а далі – в коробки з гофрованого картону. Обов’язкова наявність ярликів із зазначенням найменування продукту, виробника, дати виготовлення,терміну придатності, умов зберігання, поживної та енергетичної цінності, посилання на нормативно-технічну документацію у відповідності до супровідних документів на поставку. Строк придатності товару на момент поставки повинен становити не менше 80% від загального терміну зберігання.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2.

Мінтай свіжоморожений

кг

2 400

Риба свіжоморожена.

Вид риби: Мінтай патраний, без голови

Довжина тушки (не менша, ніж): 18-22 см

Спосіб розбирання: Патрана без голови.

Вимоги до зовнішнього вигляду та обробки: поверхня ціла, рівна, чиста, недеформована, природного кольору, без згустків чи слідів крові,з тонким шаром льодяної глазурі.

Вимоги до заморозки: заморожена не більше одного разу.

Поверхня риби ціла, рівна, чиста, недеформована, природного кольору, консистенція м’язів – щільна, запах після розморожування – притаманний свіжій рибі без сторонніх запахів і присмаків. Не допускається присутність льоду. Риба має бути упакована в термозварені пакети або мішки-вкладиші з полімерних матеріалів, а далі – в коробки з гофрованого картону. Обов’язкова наявність ярликів із зазначенням найменування продукту, виробника, дати виготовлення,терміну придатності, умов зберігання, поживної та енергетичної цінності, посилання на нормативно-технічну документацію у відповідності до супровідних документів на поставку. Строк придатності товару на момент поставки повинен становити не менше 80% від загального терміну зберігання.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3.

 Мінтай (філе)

кг

900

Риба свіжоморожена.

Вид риби: Мінтай (філе)

Вимоги до зовнішнього вигляду та обробки: філе повинно бути цілим, чистим, природнього забарвлення, без механічних ушкоджень, без згустків чи слідів крові . Консистенція м’язів – щільна, запах після розморожування – притаманний свіжій рибі без сторонніх запахів і присмаків. Не допускається присутність льоду.

 Розбирання риби: має бути правильним, чисте м'ясо двох поздовжніх половин риби. Голова, хребет, плечеві та великі реброві кістки, шкіра, плавці, нутрощі і чорна плівка повинні бути видаленні.

Вимоги до заморозки: заморожена не більше одного разу. Температура в блоках мороженого філе повинна бути не вище -6ºс.

Фасування філе риби : блоки.

Риба має бути упакована в термозварені пакети або мішки-вкладиші з полімерних матеріалів, а далі – в коробки з гофрованого картону. Обов’язкова наявність ярликів із зазначенням найменування продукту, виробника, дати виготовлення,терміну придатності, умов зберігання, поживної та енергетичної цінності, посилання на нормативно-технічну документацію у відповідності до супровідних документів на поставку. Строк придатності товару на момент поставки повинен становити не менше 80% від загального терміну зберігання.

 

                     
 

Учасник при постачанні товару, що є предметом даної закупівлі, повинен дотримуватись норм Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів».

 

Обґрунтування розміру бюджетного призначення: Кошти місцевого бюджету. Відповідно до статті 4 Закону планування закупівель здійснюється на підставі наявної потреби у закупівлі товарів, робіт і послуг. Заплановані закупівлі включаються до річного плану закупівель. Закупівля проводиться відповідно до річного плану на потребу 2023 року. Взяття бюджетних зобов’язань за договором буде здійснюватися в межах бюджетних асигнувань, затверджених кошторисом на 2023 рік по установі.

 

Обгрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі: При визначені очікуваної вартості застосовувався метод моніторингу(порівняння) ринкових цін на продукти харчування(Хек молочний, Мінтай свіжоморожений, Мінтай (філе)) з використанням загальнодоступної відкритої інформації про ціни на продукти харчування, в тому числі даних офіційних статистичних видань, електронних каталогів спеціалізованих торгівельних майданчиків, системи закупівель «Prozorro»(як на момент складання бюджетних запитів так і на момент оголошення процедури), а також застосовувався метод моніторингу попереднього аналогічного договору.

на підставі постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 №710 «Про ефективне використання державних коштів»

(закупівля UA-2023-03-07-012437-a)

 

Замовник : Ліщинівський психоневрологічний будинок-інтернат

Код за ЄДРПОУ: 03189191

Найменування предмета закупівлі : Сир кисломолочний 9%,Сир сичужний твердий( за кодом ДК 21:2015: 15540000-5 Сирні продукти)

Вид процедури: Відкриті торги з особливостями

Ідентифікатор закупівлі:  UA-2023-03-07-012437-a

Очікувана вартість: 710 100.00 грн

Технічні та якісні характеристики предмету закупівлі:

Забезпечення потреб Замовника у закупівлі Сир кисломолочний 9%,Сир сичужний твердий для  належного харчування мешканців у 2023 році.

п/п

 

Найменування

товару

Одиниця виміру

Кількість

 

Вимоги до предмету закупівлі :

 

 

 

1.

Сир кисломолочний

9 %,

кг

2 700

Жирність  не нижче 9%, смак і запах – кисломолочні, чисті, ніжні, без зайвої кислотності, сторонніх запахів і присмаків. Консистенція і зовнішній вигляд – однорідна маса, без грудочок, невсипуча і некрупчата. Колір від білого до світло-жовтого з кремовим відтінком рівномірний за всією массою.

Тара, упаковка: поставка предмету закупівлі здійснюється в упаковці, придатній для його транспортування  і такій, що відповідає встановленим в Україні стандартам або технічним умовам, і забезпечує, за умови належного поводження з вантажем, захищеність Товару під час транспортування і збереження. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, склад, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, без ГМО, що має бути зазначено на упаковці.

7. Фасування: не більше 15кг.

 

 

 

2.

Сир сичужний твердий

кг

1 080

Масова частка жиру не нижче 30%, кірка міцна, рівна без пошкоджень і без товстого підкіркового шару, покрита спеціальними парафіновими, полімерними, комбінованими сумішами або полімерними плівками. Смак та запах виражений сирний. Консистенція пластична, злегка крихка на згоні, однорідна. Колір від білого до слабко жовтого. Сир сичужний твердий повинен бути фасованим у бруски або головки масою нетто від 4,5 кг.

Тара, упаковка:поставка предмету закупівлі здійснюється в упаковці, придатній для його транспортування  і такій, що відповідає встановленим в Україні стандартам або технічним умовам, і забезпечує, за умови належного поводження з вантажем, захищеність Товару під час транспортування і збереження. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, склад, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, без ГМО, що має бути зазначено на упаковці.

          Учасник при постачанні товару, що є предметом даної закупівлі, повинен дотримуватись норм Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів».

Учасник при постачанні товару надає наступні документи, що засвідчують якість та безпеку запропонованої продукції, наявність яких передбачена чинним законодавством (товарно-транспортна накладна на кожну партію  товару,  документ про лабораторний контроль якості)..

 

Обґрунтування розміру бюджетного призначення: Кошти місцевого бюджету. Відповідно до статті 4 Закону планування закупівель здійснюється на підставі наявної потреби у закупівлі товарів, робіт і послуг. Заплановані закупівлі включаються до річного плану закупівель. Закупівля проводиться відповідно до річного плану на потребу 2023 року. Взяття бюджетних зобов’язань за договором буде здійснюватися в межах бюджетних асигнувань, затверджених кошторисом на 2023 рік по установі.

 

Обгрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі: При визначені очікуваної вартості застосовувався метод моніторингу(порівняння) ринкових цін на продукти харчування (сир кисломолочний 9%, сир сичужний твердий) з використанням загальнодоступної відкритої інформації про ціни на продукти харчування, в тому числі даних офіційних статистичних видань, електронних каталогів спеціалізованих торгівельних майданчиків, системи закупівель «Prozorro»(як на момент складання бюджетних запитів так і на момент оголошення процедури), а також застосовувався метод моніторингу попереднього аналогічного договору.

 

 

на підставі постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 №710 «Про ефективне використання державних коштів»

(закупівля  UA-2023-02-15-009711-a)

 

Замовник : Ліщинівський психоневрологічний будинок-інтернат

Код за ЄДРПОУ: 03189191

Найменування предмета закупівлі : Хліб пшеничний овал, хліб житній овал; солодкі пироги, несолодкі пироги, паски, бублики з маком, пряники ( за кодом ДК 21:2015: 15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби)

Вид процедури: Відкриті торги з особливостями

Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-02-15-009711-a

Очікувана вартість: 1 171 000,00 грн

Технічні та якісні характеристики предмету закупівлі:

Забезпечення потреб Замовника у закупівлі Хліб пшеничний овал, хліб житній овал; солодкі пироги, несолодкі пироги, паски, бублики з маком, пряники твердий для  належного харчування мешканців у 2023році.

Хліб пшеничний овал

Форма

овальна

Згідно рецептури

простий( мука, вода, сіль, дріжджі, закваска)

Колір

Від світло - жовтого до темно - коричневого (на верхній скоринці) 

Вага готового виробу на момент поставки

600 гр.

Вологість

43-45%

Борошно

Вищого сорту

Стан м’якушки

Добре пропечена не волога на дотик, без комочків та слідів недомісу, після притиснення м’якіш повинна приймати первинну форму

Смак

Властивий даному виду виробу, без стороннього присмаку

Запах

Властивий даному виду виробу, без стороннього присмаку

Пакування

Обов’язкова наявність поліетиленового пакування

Хліб житній овал

Форма

овальна

Згідно рецептури

Простий(мука, вода, сіль, дріжджі, закваска)

Колір

від світло-до темно-коричневого

Вага готового виробу на момент постачання

600 гр.

Вологість

46-53%

Кислотність

13%

Пористість

 не менше 44%

Борошно

житнє 1 сорт + житнє ржане

Стан м'якушки

Добре пропечена не волога на дотик, без комочків та слідів недомісу, після притиснення м'якіш повинна приймати первинну форму

Смак

Властивий даному виду виробу, без стороннього присмаку

Запах

Властивий даному виду виробу, без стороннього присмаку

Пакування

Обов’язкова наявність поліетиленового пакування

Солодкі пироги

Вимоги до якості:

Пиріжки зі здобного тіста з повидлом

 вага готового виробу 70 грамів (50 грамів тіста, 20 грамів начинки)

 простої правильної форми, без бокових напливів і притисків, не розпливчасті;

поверхня рівна, блискуча, без тріщин, колір від золотисто-жовтого до світло-коричневого, на бокових поверхнях світліший;

м'якушка добре пропечена, без ознак закальцю і без слідів непромісу;

порис­тість добре розвинена, рівномірна, дрібна;

консистенція м'якушки еластична, після легкого натискання пальцем, м'якушка набуває попередньої форми;

смак і запах приємні, властиві випеченим виробам;

начинка соковита, смак і запах відповідає продуктам, з яких вона виготовлена.

 

Несолодкі пироги

Вимоги до якості:

Пиріжки зі здобного тіста з капустою

 вага готового виробу 70 грамів (50 грамів тіста, 20 грамів начинки)

 простої правильної форми, без бокових напливів і притисків, не розпливчасті;

поверхня рівна, блискуча, без тріщин, колір від золотисто-жовтого до світло-коричневого, на бокових поверхнях світліший;

м'якушка добре пропечена, без ознак закальцю і без слідів непромісу;

порис­тість добре розвинена, рівномірна, дрібна;

консистенція м'якушки еластична, після легкого натискання пальцем, м'якушка набуває попередньої форми;

смак і запах приємні, властиві випеченим виробам;

начинка соковита, смак і запах відповідає продукту, з якого вона виготовлена

Паски

Потреба разова до свята.

Виготовлені з пшеничного борошна вищого ґа­тунку. Повинні мати цілу форму без ознак заб­руднення, пошкоджень (вм’ятин, де­фор­мацій). Верхня шкоринка не повинна бу­ти приплюснута або зморщена. Колір зо­ло­тисто-коричневий. Вироби повинні бу­ти добре пропеченими, еластичними, не лип­кими, не вологими на дотик, без гру­до­чок та слідів поганого вимішування, а також не крихкими. Вироби повинні бути святково оформлені. Вага готового виробу на момент постачання  = 100  грамів.

Упаковка товару повинна відповідати діючим державним стандартам  і правилам, забезпечувати захист і зберігання товару від пошкодження під час транспортування від місця завантаження до місця поставки (відвантаження).

Бублики  з маком

Потреба разова до свята.

Виготовлені з пшеничного борошна вищого ґа­тунку. Повинні мати цілу форму без ознак заб­руднення, пошкоджень (вм’ятин, де­фор­мацій). Верхня шкоринка не повинна бу­ти приплюснута або зморщена. Колір зо­ло­тисто-коричневий. Вироби повинні бу­ти добре пропеченими, еластичними, не лип­кими, не вологими на дотик, без гру­до­чок та слідів поганого вимішування, а також не крихкими. Бублик  повинен бути посипаний зверху  маковою  присипкою. Вага готового виробу на момент постачання  = 100  грамів.

Упаковка товару повинна відповідати діючим державним стандартам  і правилам, забезпечувати захист і зберігання товару від пошкодження під час транспортування від місця завантаження до місця поставки (відвантаження).

Пряники

Без начинки. Пряники у своєму складі не повинні мати генетично модифікованих організмів (ГМО). Вага одного готового виробу на момент постачання  = 35  грамів.

На упаковці повинна бути зазначена дата виготовлення.

На кожній одиниці фасування (коробці) або на ярлику повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Запах – властивий пряникам без цвілого, затхлого та інших сторонніх запахів; смак - без присмаку гіркоти та сторонніх присмаків. Наявність сертифікатів якості продукції на кожну партію.

Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не менше 90% від терміну зберігання, який встановлений виробником відповідного товару.

 

          Учасник при постачанні товару, що є предметом даної закупівлі, повинен дотримуватись норм Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів».

Учасник у складі пропозиції надає наступні документи, що засвідчують якість та безпеку запропонованої продукції, наявність яких передбачена чинним законодавством (товарно-транспортна накладна на кожну партію  товару,  документ про лабораторний контроль якості)..

 

Обґрунтування розміру бюджетного призначення: Кошти місцевого бюджету. Відповідно до статті 4 Закону планування закупівель здійснюється на підставі наявної потреби у закупівлі товарів, робіт і послуг. Заплановані закупівлі включаються до річного плану закупівель. Закупівля проводиться відповідно до річного плану на потребу 2023 року. Взяття бюджетних зобов’язань за договором буде здійснюватися в межах бюджетних асигнувань, затверджених кошторисом на 2023 рік по установі.

 

Обгрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі: При визначені очікуваної вартості застосовувався метод моніторингу(порівняння) ринкових цін на продукти харчування(Хліб пшеничний овал, хліб житній овал; солодкі пироги, несолодкі пироги, паски, бублики з маком, пряники) з використанням загальнодоступної відкритої інформації про ціни на продукти харчування, в тому числі даних офіційних статистичних видань, електронних каталогів спеціалізованих торгівельних майданчиків, системи закупівель «Prozorro»(як на момент складання бюджетних запитів так і на момент оголошення процедури), а також застосовувався метод моніторингу попереднього аналогічного договору та опитування виробників і продавців хлібу Полтавського регіону з врахуванням реальних цін та з зростанням цін енергоносіїв та сировини в 2023 році.